Skip to main content
Logo's partners juist

Voordelen bij partners

TIPS voor een bezoek aan onze partners:

- Check telkens de partnerwebsite voor je een bezoek plant, er zijn mogelijk voorwaarden verbonden aan de korting en onder voorbehoud van wijzigingen ter plekke.

- Neem ook steeds je Bokrijkabonnement mee voor jezelf en je gezin of familie. Onze partners zullen je vragen om deze te tonen.

Voordelen bij partners

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Rondom een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel zijn meer dan 15 verschillende imposante tuinen aangelegd. Laat u inspireren door Kasteeltuinen Arcen, ontdek de seizoenen, bewonder de schoonheid van bloemen en planten in de tuinen en waan u in het verleden tijdens een bezoek aan het kasteel. Regelmatig vinden er activiteiten plaats zoals evenementen, bloemenshows en exposities. Bovendien worden er dagelijks rondleidingen gegeven. Ook voor kinderen is Kasteeltuinen Arcen een bezoek waard! Ze ontdekken het park met een speurtocht, spelen een wedstrijdje midgetgolfen of vermaken zich op het speelstrand.

VOORDEEL IN 2021 Onbeperkt 25% korting op de reguliere toegangsprijs. Max. 4 personen per pas. Geldig van 27 maart tot en met 7 november 2021. Niet geldig i.c.m. andere kortingen/aanbiedingen. Niet geldig van 17 tot en met 20 september 2021. Niet geldig tijdens avondopenstelling Enchanted Gardens.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit kan via de website www.kasteeltuinen.nl. Kies ‘dagticket kortingsactie’. Je betaalt de entree aan de kassa.

VOORDEEL IN 2022

Onbeperkt 25% korting op de reguliere toegangsprijs. Max. 4 personen per pas. Niet geldig i.c.m. andere kortingen/aanbiedingen.

SEA LIFE Blankenberge biedt onderdak aan meer dan 2.500 dieren. Je gaat op ontdekking doorheen de 7 wereldzeeën en de indrukwekkende Amazonerivier. Je kan er haaien, piranha’s, zeepaardjes, otters, zeehondenpups, zeeleeuwen en Humboldt pinguïns van dichtbij observeren. Op zoek naar een unieke ervaring? Een bezoekje aan SEA LIFE Blankenberge is meer dan de moeite waard!

VOORDEEL IN 2021 Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs en dit in de periode van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021.

VOORDEEL IN 2022

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs en dit in de periode van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022. 

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2020, 2018 en 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

VOORDEEL IN 2021 & 2022

Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Bilzen Mysteries Het Complot

De nieuwe speurtocht ‘Het Complot’ van Bilzen Mysteries is een interactief misdaadspel voor jong en oud. Gewapend met tablet en een flinke portie speurderstalent ontrafel je stukje bij beetje de oplossing van het mysterie. Word jij de rechterhand van Commissaris Angel, vertolkt door Joke Devynck?

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Met jouw Bokrijkabonnement krijg je € 1,50 korting per ticket. Koop je ticket online en kies voor het kortingstarief. Toon je Bokrijkabonnement aan de kassa.

Bilzen Mysteries Het Verhaal

’s Avonds komt het kasteel van Alden Biesen tot leven tijdens ‘Het Verhaal’: een fascinerend klank-en lichtspel dat de 800-jarige geschiedenis van de Landcommanderij vertelt. Jouw virtuele gids van deze betoverende tijdreis is de Heer van Biesen, vertolkt door Jan Decleir.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Surf naar www.bilzenmysteries.be/korting en geef de code t2k2e056 in. Deze korting is enkel geldig bij online reservaties (max. 5 tickets). Op de dag van het bezoek moet het Bokrijkabonnement ook getoond worden aan de kassa.

In het dorpje Han-sur-Lesse, op nauwelijks een uur van Brussel, schuilt één van de beroemdste grotten van ons continent. Beleef een magische tijdsreis tijdens je bezoek aan de Grotten van Han: laat je in het hart van de Grot verrassen door de nieuwe klank- en lichtshow “Origin”. Een creatie van Luc PETIT, de beroemde alchemist van podiumkunsten die onder andere met le Cirque du Soleil, Franco Dragone en Disney heeft samengewerkt.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Geniet van 40% korting op het ticket 12+ van het PassHan ticket : toegang tot de Grotten van Han, het uitgestrekte Wildpark waar je de Europese big 5 kunt spotten, PrehistoHan en Han 1900.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket PassHan +12 jaar vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van de Grotten van Han met de vermelding van de promocode ABOBKR. Bij aankomst in het park zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement en ID kaart te tonen.

Duizenden dieren hebben hun thuis in de Antwerpse Zoo. Ze wonen er in prachtige, meestal geklasseerde gebouwen. Neem dus zeker eens een kijkje in het Kleinapengebouw, Vriesland, het zeehondenverblijf, Hippotopia… enzovoort.

VOORDEEL IN 2021 Eénmalig 30% korting op de reguliere toegangsprijs van ZOO Antwerpen, éénmalig 30% korting op de reguliere toegangsprijs van ZOO Planckendael en éénmalig 30 % korting op de reguliere toegangsprijs van Serpentarium.

VOORDEEL IN 2022

Eénmalig 30% korting op de reguliere toegangsprijs van ZOO Antwerpen en éénmalig 30% korting op de reguliere toegangsprijs van ZOO Planckendael. Geen voordeel bij Serpentarium.

Bezoek het Safaripark Monde Sauvage en trek de wilde wereld in op slechts 25 km van Luik. Ontdek een echte Afrikaanse safari of ga op zoektocht naar wilde diersoorten en vergeet zeker de nieuwe Jungle Dôme niet!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je door contact op te nemen op het nummer 04/360 90 70 of te mailen naar reservation@mondesauvage.be. Korting wordt ter plaatse verrekend. Bij aankomst zal gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

De Abdijsite Herkenrode in Hasselt, daar beleef je het verleden op een andere manier. In de kruiden- en inspiratietuin geniet je van de mooie tuinarchitectuur met meer dan 500 verschillende kruiden en in het belevingscentrum word je meegesleurd doorheen de boeiende geschiedenis van 600 jaar vrouwen in Herkenrode. Daarnaast kan je er ook genieten van de indrukwekkende omgeving.

VOORDEEL IN 2021  Onbeperkt 50 % korting op de reguliere toegangsprijzen voor volwassenen, dit voor zowel Belevingscentrum en/of Kruiden- en Inspiratietuin als combi-tickets (uitgezonderd betaldende evenementen). Periode : 1 april tem 31 oktober

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van Abdijsite Herkenrode en te klikken op het tarief 'Bokrijkabonnee'. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

GEEN VOORDEEL IN 2022

Welkom in het Huis van Alijn of het museum van het dagelijks leven in Gent. Ontdek de tradities, rituelen en gewoontes van het dagelijks leven vanaf de 20e eeuw. De hoofdtentoonstelling toont je aan de hand van de jaarkalender de belangrijke levensfasen en dagelijkse rituelen. Nog tot 31 augustus 2021 kan je ook de tijdelijke expo Circus Onderweg bezoeken. 

VOORDEEL IN 2021  Eénmalig gratis toegang.  Geldig van 1 januari t.e.m. 31 december.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van het Huis van Alijn of door telefonisch contact op te nemen op het nummer 09/210 10 75. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

GEEN VOORDEEL IN 2022

In het Jenevermuseum in Hasselt leer je alles bij over de geschiedenis en het productieproces van jenever. In het proeflokaal maak je kennis met allerlei jeneversoorten: fruitig, romig, jong, oud, belegen, … En waarom geen huisgemaakte jenever meenemen om thuis na te genieten van een heerlijk glaasje?

VOORDEEL IN 2021  Geniet van onbeperkt groepstarief tijdens de openingstijden van het Jenevermuseum (niet geldig voor tijdelijke tentoonstellingen).

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van het Jenevermuseum. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Het Modemuseum Hasselt stelt enkele keren per jaar nieuwe en unieke collecties kledij tentoon.

VOORDEEL IN 2021 

Geniet van onbeperkt groepstarief tijdens de openingstijden van het Modemuseum (niet geldig voor tijdelijke tentoonstellingen).

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van het Modemuseum. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Ontdek hét Museum voor Natuurwetenschappen: een dynamisch museum voor jong & oud.

VOORDEEL 2021 

Bokrijkabonnees genieten van het voordeeltarief.

Spel en speelgoed zijn van alle tijden en van alle mensen. Ontdek speelgoed van vroeger en nu: poppen, miniatuurtreinen en nog zoveel meer.

VOORDEEL IN 2021 1 x 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van het Speelgoedmuseum. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Arboretum Kalmthout is een van de oudste en meest gevarieerde bomen- en plantentuinen in Vlaanderen. Je ontdekt er duizenden zeldzame bomen, struiken en bloemen. In de zomervakantie is er voor de kinderen een boeiende en leuke speurtocht.

VOORDEEL IN 2021

Bokrijkabonnees ontvangen op vertoon van hun abonnement  onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Geldig van 1 maart tot en met 22 december 2021, met uitzondering van de plantendagen. Meer info www.arboretumkalmthout.be

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van het Arboretum Kalmthout. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

VOORDEEL IN 2022

Bokrijkabonnees ontvangen op vertoon van hun abonnement  onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs, met uitzondering van de plantendagen. Meer info www.arboretumkalmthout.be

Ben je klaar voor een spannende ontdekkingstochtlangsheen sterren, planeten en andere mysterieuze fenomenen?

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 50% korting op de reguliere toegangsprijs. Geldig tijdens de openingstijden van Cosmodrome.

Trek je schoenen uit en laat je tenen tintelen tijdens een leuke tocht op blote voeten. Heuvels, ladders, water en modder, plezier gegarandeerd voor iedereen. Uitgewandeld? Duik in Entomopolis en laat je verrassen door de insectenwereld en ga op zoek naar de pareltjes in de vlinderkoepel. Nagenieten doe je het best op het mooie grasterras!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 € 2,00 korting op een combiticket. Je krijgt toegang tot het Blotevoetenpad, de Entomopolis en de Vlinderkoepel.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van Lieteberg. De kortingscode indienen dient niet vooraf te gebeuren. Reservatie kan vanaf 30 dagen voor de bezoekdag. Bokrijkabonnees tonen aan de baliemedewerker het Bokrijkabonnement. De korting wordt ter plaatse verrekend en de toegang wordt ter plaatse betaald.

De Japanse Tuin in Hasselt is een geschenk van haar Japanse zusterstad Itami. Hij is aangelegd volgens de traditionele regels voor Japanse wandeltuinen. Mediteer in het prachtige kader of luister naar het stromende water. Hier valt het hele jaar door wat te beleven: van moderne cosplay-cultuur tot traditionele theeceremonies en Japanse bloemsierkunst. Of laat je door een gids inwijden in de Japanse symbolen en gebruiken.

VOORDEEL IN 2021  Geniet van onbeperkt groepstarief tijdens de openingstijden van de Japanse Tuin.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van de Japanse Tuin. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

De 5 passagiersschepen van Rederij Stiphout bevaren dagelijks de Maas en het Albertkanaal en tonen u de mooiste plekjes van onze streek. Er is een ruime keuze uit diverse boottochten, van een ca. 1 uur durende Rondvaart op de Maas tot een complete dagtocht naar Luik. Of laat u eens verwennen aan boord tijdens een brunchboottocht of een sfeervolle Saturday Night Dinner Cruise.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 50% korting op de rondvaart op de Maas, ook extra korting op andere boottochten.

Beleef Bellewaerde, een unieke combinatie van attractiepark en dierentuin. Genieten van de leukste attracties, exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? Bij Bellewaerde kan dit allemaal in één dag! Dé uitstap voor het hele gezin.

VOORDEEL IN 2021 & 2022

Onbeperkt 40% korting op de reguliere toegangsprijs van 3 april t.e.m. 7 november met uitzondering van Pasen, Paasmaandag, 1 mei, OLH Hemelvaart, Halloweennocturnes, 31 oktober, 1 november, dagen waarop het park volledig is afgehuurd.

PRAKTISCH

Op voorhand reserveren is verplicht.

Gebruik de code PARTNERPROMO40 op www.tickets-for-parks.be.

U ontvangt tickets via mail met vermelding:

- Naam pashouder

- PARTNER PROMO

- Dit ticket is enkel geldig op vertoon samen met uw abonnement aan de ticketcontrole. Zonder abonnement en ticket wordt er geen toegang tot het park verleend.

Walibi Belgium is het ideale pretpark voor het hele gezin met aangepaste attracties voor alle leeftijden.

VOORDEEL IN 2021 & 2022

Onbeperkt 40% korting op de reguliere toegangsprijs.

PRAKTISCH

Op voorhand reserveren is verplicht.

Gebruik de code PARTNERPROMO40 op www.tickets-for-parks.be.

U ontvangt tickets via mail met vermelding:

- Naam pashouder

- PARTNER PROMO

- Dit ticket is enkel geldig op vertoon samen met uw abonnement aan de ticketcontrole. Zonder abonnement en ticket wordt er geen toegang tot het park verleend.

Opgelet: Walibi Belgium is momenteel gesloten tot nader order omwille van de schade door het noodweer.

Bij Verfland in Hasselt kan zowel de particulier als de professional terecht.  Het uitgebreide assortiment omvat naast kwaliteitsverf ook behang, schildersmaterialen, schuurmachines (ook verhuur) en ladders. Er is een aparte afdeling raambekleding (gordijnen, jaloezieën, shutters) en onze interieurstylisten komen ook adviseren aan huis.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Op vertoon van het Bokrijkabonnement ontvang je 25% korting op de verfmerken Mefapaints, Trimetal en Sikkens en ontvang je 15% korting op behang- en schildersmaterialen (uitgezonderd ladders, machines, kledij en gemarkeerd behang).

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en kan je genieten van een flinke portie live entertainment.  Kom je voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u. Daarmee is “Fury” de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken. Nog niet genoeg gehad? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd.

VOORDEEL IN 2021 & 2022

Onbeperkt 50% korting enkel op volwassentarief. Reserveer je ticket online. 

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. De korting is geldig tijdens het seizoen 2021 van 4 april t.e.m. 8 november met uitzondering van Pasen, Paasmaandag, 1 mei, OLH Hemelvaart, Halloweennocturnes, 31 oktober, 1 november, dagen waarop het park volledig is afgehuurd. Zie ook www.bellewaerde.be

Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge: 3 shows, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties! Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 35% korting op het volwassenen tarief. Op de dag van het bezoek moet het Bokrijkabonnement getoond worden aan de kassa.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit kan via de website van Boudewijn Seapark.

 • Ga naar www.boudewijnseapark.be en klik rechtsboven op ‘koop tickets’
 • Klik op ‘ik heb al een ticket of abonnement’ en klik verder op ‘abonnee partner park’. Reserveer je zitjes op datum én op showtijden via de ‘Reserve Your Seat’ voucher.
 • 1 Reserve You Seat voucher per geldige abonnee
 • Ga met je uitgeprinte Reserve Your Seat voucher én je geldige abonnement (of bewijs van verlenging wegens lockdown) naar het onthaal van Boudewijn Seapark. Daar kun je je voordeelticket kopen aan € 17,50, geldig voor die dag.
 • De Reserve Your Seat voucher is niet geldig zonder geldige abonnement, of omgekeerd.
 • Let op: eenmaal je de datum van je bezoek en de showtijden hebt gekozen, kunnen deze niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Dus check alles goed vooraleer je reserveert!

Plopsaland De Panne: meer dan 50 attracties voor jong & oud!

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba en Maya de Bij ontvangen je met open armen in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens. De allerkleinsten leven zich uit op hun favoriete outdoorattracties waaronder de gloednieuwe K3 Roller Skater of in het volledig overdekte Mayaland.

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter. 

Ook bij de Plopsa-parken moet je een tijdslot reserveren, gebruik de kortingscode BOKRIJK21 om je ticket met korting aan te kopen.

 • Ga naar plopsa.be
 • Kies het park dat je wenst te bezoeken
 • Ga naar ‘Reserveer of Koop hier je tickets’
 • Selecteer ‘Ik heb nog geen tickets’
 • Selecteer 'Ik heb een abonnement van een partnerpark'
 • Kies de datum van je bezoek
 • Selecteer het aantal tickets
 • Geef bij kortingscode ‘BOKRIJK21’ in
 • Vergeet zeker je e-mailadres niet in te vullen.
 • Bij je bezoek aan het park breng je uw geldig Bokrijk-abonnement mee.

Plopsa Coo: Op avontuur in de vrije natuur!

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met

de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Ook bij de Plopsa-parken moet je een tijdslot reserveren, gebruik de kortingscode BOKRIJK21 om je ticket met korting aan te kopen.

 • Ga naar plopsa.be
 • Kies het park dat je wenst te bezoeken
 • Ga naar ‘Reserveer of Koop hier je tickets’
 • Selecteer ‘Ik heb nog geen tickets’
 • Selecteer 'Ik heb een abonnement van een partnerpark'
 • Kies de datum van je bezoek
 • Selecteer het aantal tickets
 • Geef bij kortingscode ‘BOKRIJK21’ in
 • Vergeet zeker je e-mailadres niet in te vullen.
 • Bij je bezoek aan het park breng je uw geldig Bokrijk-abonnement mee.

Plopsa Indoor Coevorden: De leukste stop met een dak er op!

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen De Dansende Fonteinen, klim in Plops Speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Ook bij de Plopsa-parken moet je een tijdslot reserveren, gebruik de kortingscode BOKRIJK21 om je ticket met korting aan te kopen.

 • Ga naar plopsa.be
 • Kies het park dat je wenst te bezoeken
 • Ga naar ‘Reserveer of Koop hier je tickets’
 • Selecteer ‘Ik heb nog geen tickets’
 • Selecteer 'Ik heb een abonnement van een partnerpark'
 • Kies de datum van je bezoek
 • Selecteer het aantal tickets
 • Geef bij kortingscode ‘BOKRIJK21’ in
 • Vergeet zeker je e-mailadres niet in te vullen.
 • Bij je bezoek aan het park breng je uw geldig Bokrijk-abonnement mee.

Plopsa Indoor Hasselt: Buitengewoon veel binnenpret!

Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 betoverende attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Plopsa-helden. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis liveshow, een confettidans en Meet & Greets met je Plopsa-helden!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Ook bij de Plopsa-parken moet je een tijdslot reserveren, gebruik de kortingscode BOKRIJK21 om je ticket met korting aan te kopen.

 • Ga naar plopsa.be
 • Kies het park dat je wenst te bezoeken
 • Ga naar ‘Reserveer of Koop hier je tickets’
 • Selecteer ‘Ik heb nog geen tickets’
 • Selecteer 'Ik heb een abonnement van een partnerpark'
 • Kies de datum van je bezoek
 • Selecteer het aantal tickets
 • Geef bij kortingscode ‘BOKRIJK21’ in
 • Vergeet zeker je e-mailadres niet in te vullen.
 • Bij je bezoek aan het park breng je uw geldig Bokrijk-abonnement mee.

Plopsaqua De Panne: Het coolste waterpretpark van België!

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Ook bij de Plopsa-parken moet je een tijdslot reserveren, gebruik de kortingscode BOKRIJK21 om je ticket met korting aan te kopen.

 • Ga naar plopsa.be
 • Kies het park dat je wenst te bezoeken
 • Ga naar ‘Reserveer of Koop hier je tickets’
 • Selecteer ‘Ik heb nog geen tickets’
 • Selecteer 'Ik heb een abonnement van een partnerpark'
 • Kies de datum van je bezoek
 • Selecteer het aantal tickets
 • Geef bij kortingscode ‘BOKRIJK21’ in
 • Vergeet zeker je e-mailadres niet in te vullen.
 • Bij je bezoek aan het park breng je uw geldig Bokrijk-abonnement mee.

Holiday Park: Kriebels en thrills voor jong en oud!

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, is de perfecte getaway! De 40 sensationele attracties en unieke combinatie van shows en liveoptredens zorgen voor oneindig veel plezier voor elke leeftijd. De allerkleinsten kunnen hun eerste kriebeltjes beleven in het gloednieuwe overdekte Holiday Indoor met 7 betoverende attracties. Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat en kickt op actie en snelheid, is de bigFM Expedition GeForce met zijn topsnelheid van maar liefst 120 km/u zeker een ritje waard. Nood aan nog meer thrills? Voel je gewichteloos in de mysterieuze Free Fall Tower of beleef een kippevelmoment op de launch coaster Sky Scream, die je in een mum van tijd naar een hoogte van 55 meter brengt!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Ook bij de Plopsa-parken moet je een tijdslot reserveren, gebruik de kortingscode BOKRIJK21 om je ticket met korting aan te kopen.

 • Ga naar plopsa.be
 • Kies het park dat je wenst te bezoeken
 • Ga naar ‘Reserveer of Koop hier je tickets’
 • Selecteer ‘Ik heb nog geen tickets’
 • Selecteer 'Ik heb een abonnement van een partnerpark'
 • Kies de datum van je bezoek
 • Selecteer het aantal tickets
 • Geef bij kortingscode ‘BOKRIJK21’ in
 • Vergeet zeker je e-mailadres niet in te vullen.
 • Bij je bezoek aan het park breng je uw geldig Bokrijk-abonnement mee.

Laat je betoveren door de wondere wereld van Majaland Kownaty, het allereerste Plopsa-park in Polen. Droom weg op 25 magische attracties voor helden tussen 2 en 10 jaar en de unieke combinatie van liveshows en Meet & Greets! Spring tussen De Dansende Fonteinen, klim in het Speelbos of maak een bloedstollende vaart op de Vikingachtbaan. Bij mooi weer kan je buitenspelen in het ruime buitengedeelte op de Brandweermolen, het Verkeerspark, de Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor de hele familie!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 40% korting op het geafficheerde tarief voor volwassenen (t.e.m. 69 jaar) en kinderen groter dan 1 meter.

Ook bij de Plopsa-parken moet je een tijdslot reserveren, gebruik de kortingscode BOKRIJK21 om je ticket met korting aan te kopen.

 • Ga naar plopsa.be
 • Kies het park dat je wenst te bezoeken
 • Ga naar ‘Reserveer of Koop hier je tickets’
 • Selecteer ‘Ik heb nog geen tickets’
 • Selecteer 'Ik heb een abonnement van een partnerpark'
 • Kies de datum van je bezoek
 • Selecteer het aantal tickets
 • Geef bij kortingscode ‘BOKRIJK21’ in
 • Vergeet zeker je e-mailadres niet in te vullen.
 • Bij je bezoek aan het park breng je uw geldig Bokrijk-abonnement mee.

Kom de Stadiontour beleven in de Luminus Arena! Elke eerste zaterdag van de maand kan je deelnemen aan de Open Stadiontour doorheen de Luminus Arena, het stadion van KRC Genk. We starten (stipt om 13u30) met een bezoek aan GoalMine, de unieke interactieve voetbalbeleving. Geen traditioneel museum maar een inleefreis in het voetbal. Daarna neemt een van onze gidsen je mee doorheen de catacomben van het stadion. We bezoeken de loges, de business ruimtes, de perszaal, het bezoekersvak enz.

De anekdotes en voetbalverhalen van onze gidsen zorgen voor een aparte inkijk op het voetbal. Rond 16u30 zit je namiddag er op.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Bokrijkabonnees genieten van het voordeeltarief op een rondleiding iedere eerste zaterdag van de maand.

Reserveren is niet nodig.

Een reis door de tijd!

Train World is een unieke spoorervaring die je van de allereerste stoomlocomotieven tot de flitsende hogesnelheidstreinen brengt! Het is een universum dat een beroep doet op alle zintuigen om de vele verschillende dimensies van de spoorwegen te kunnen bevatten. Een bezoek aan Train World is een actieve en verrassende uitstap. Je wandelt tussen locomotieven, neemt plaats in treinen van 100 jaar oud, bezoekt een spoorweghuisje en loop over een echte spoorwegbrug. Je ervaart zelfs hoe het voelt om een trein te besturen!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 € 4,00 korting op het familieticket i.e. 2 volwassenen + max. 3 kinderen of 1 volwassene en max. 4 kinderen.

Als Bokrijkabonnee dien je niet op voorhand te reserveren, je gaat rechtstreeks naar de kassa van Train World om van de korting te genieten. Online boeken van het tijdslot is niet verplicht voor de Bokrijkkorting.

Van een unieke kijk op de actualiteit over ondernemersverhalen tot sport. En van maatschappelijke verhalen, over lifestyle-inspiratie tot de lekkerste recepten. Bij ons vind je ongetwijfeld een magazine dat bij jouw interesses past. Geniet van aantrekkelijke kortingen op ons brede aanbod: Libelle, Libelle Lekker, Feeling, Flair, La Maison Victor, Knack, Sport/Voetbal Magazine, Trends en Plus Magazine.

VOORDEEL IN 2022 Tot 30% korting op de magazines van Roularta Media Group, klik hier voor de korting. Geef bij Bedrijf/organisatie 'Bokrijk' in en bij Personeels- of lidnummer je abonnementskaartnummer om te kunnen genieten van de korting. 

HET SYMBOOL VAN BELGIË & BRUSSEL.

Het Atomium bestaat sinds Expo 58 en stelt een ijzerkristal voor dat 165 miljard keer werd vergroot. Het Atomium vandaag:

 • een surrealistische wandeling door buizen & bollen
 • het mooiste panorama (360°) van Brussel en omgeving (92 m)
 • een restaurant op 95 m
 • een permanente expo over haar geschiedenis
 • een shop vol met originele cadeaus

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt toegang aan het groepstarief (max. 4 personen)

Beleef de mijn op een andere manier!

C-mine expeditie is een uniek belevingsparcours, dat al je zintuigen zal prikkelen. Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over de mijn in al zijn vormen. C-mine expeditie start in het Energiegebouw van de C-mine site. Eerst daal je af tot 6 meter diep en dan krijg je heel wat verrassende installaties te zien. Je kan de mijn ook virtueel bezoeken. Zet een helm op je hoofd én .... word terug geflitst naar de hoogdagen van de actieve mijn in de jaren 50. Het hoogtepunt van de expeditie is de beklimming van de gigantische en authentieke schachtbok op het plein. Die is meer dan 60 meter hoog! Wellicht kom je boven uitgeput aan, maar de beloning is des te groter: een schitterend uitzicht op de groene Limburgse omgeving. Voor de iets minder ‘grote’ waaghals, is er een stop op 15 meter hoogte. Als je niet van hoogtes houdt, blijf dan gerust met beide voeten stevig op de grond. Geniet gewoon van het weidse gevoel op het prachtig gerenoveerde plein.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 € 2,00 korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen. Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren, reserveren met een korting kan niet online. Dit doe je door te bellen naar 089 65 44 90. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen. De korting wordt ter plaatse verrekend.

Openingsuren en tickets: www.c-mine-expeditie.be Contact: 089 65 44 90, visit@genk.be

Het grootste Belgische fort en één van de grootste fortificaties van Europa, met een bovenoppervlak van 75 ha en 17 gevechtsbunkers.

Bezoek de ondergrondse kazerne, het hospitaal, de commandopost, een artilleriekazemat en het ondergrondse gangenstelsel van meer dan 5km.

VOORDEEL IN 2022 Eénmalig 20% korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen voor individuele bezoeken zonder voorafgaande reservatie.

 • de dagen en uren dat het fort geopend is voor individuele bezoeken

 • van 1 maart tot en met 15 juni: vrijdag, zaterdag en zondag

 • van 16 juni tot en met 30 september : van dinsdag tot en met zondag

 • van 1 oktober tot en met 30 november: zaterdag en zondag

 • tijdens de schoolvakantie van Carnaval, Pasen, herfst en Kerst: van dinsdag tot en met zondag. Gesloten op Paasdag, 1 november, kerstdag, 26 december, 31 december, 1 januari en 2 januari. 

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van Fort Eben-Emael aan de hand van de kortingscode 'BOKAB2021IND'. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individuele Bokrijkabonnement te tonen. Voor de concrete data, tijdstippen, tarieven en eventuele sluitingsdagen wordt verwezen naar de site van Het Fort van Eben-Emael www.fort-eben-email.be.

In Technopolis schuilt om elke hoek een nieuw wetenschappelijk avontuur. Het ene moment lig je op een spijkerbed en het volgende sta ja rechtop in een reuzenzeepbel of verzet je een rotsblok met je pink. In Technopolis gaat iedereen van 4 tot 104 aan het experimenteren met talloze interactieve opstellingen en tijdens workshops. Je kan er ook je ogen de kost geven tijdens te gekke demo's en shows.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 30% korting op de reguliere toegangsprijs.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van Technopolis aan de hand van de kortingscode 'ABO BOKRIJK'. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Een dagje zwemmen bij Center Parcs is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Snelle stromingen, bochten, hobbels...

VOORDEEL IN 2021 & 2022

Bokrijkabonnees ontvangen 50 % korting op het avondzwemmen vanaf 17u bij Aqua Mundo te Erperheide en bij Aqua Mundo De Vossemeren.

Klik hier voor het overzicht. Er wordt verwezen naar de dagjeswebsite www.dagjecenterparcs.be

Idee Kids vzw is een landelijk erkende jeugdvereniging die projectkampen organiseert voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Op 29 kamplocaties in heel Vlaanderen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Cadzand ontvangen wij alle kinderen met open armen en een grote glimlach.

VOORDEEL IN 2021 € 10,00 korting per kind per kamp bij vermelding van code BOKRIJKKIDS gevolgd door de eerste 5 cijfers van het abonnementsnummer, bij inschrijving. De korting wordt zichtbaar op je factuur.

Maasmechelen Village, een unieke shoppingervaring

Op de grens van België, Nederland en Duitsland ligt Maasmechelen Village. Ontdek meer dan 100 boetieks met luxe fashion- en lifestylemerken zoals Essentiel, UGG® , Furla, HUGO BOSS, Kipling, Noukie’s, Le Creuset, Timberland, Superdry en Ted Baker. Hier profiteer je van prijzen die tot 60 % voordeliger zijn dan de aanbevolen retailprijs. Tijdens het shoppen geniet je van een welverdiende pauze in één van de restaurants. Met regionale en internationale gerechten op het menu is er voor elk wat wils. Maasmechelen Village is ook open op zon- en feestdagen en biedt meer dan 1500 gratis parkeerplaatsen.

VOORDEEL IN 2021 & 2022 1x VIP Dagpas (in de periode van 1 feb t.e.m. 31 mei en van 1 aug t.e.m. 30 nov) met 10% korting op de Village prijs in de deelnemende boetieks. Niet geldig tijdens sper- en soldenperiodes.

VOORDEEL IN 2021 Bokrijkabonnees krijgen éénmalig 20% korting bij aankoop van een jaarabonnement en 30% korting op een abonnement voor 2 jaar, op de kranten en magazines uitgegeven bij De Persgroep Media en dit in de periode van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021:

Bezoek de website voor meer info.

Geef bij Bedrijf/organisatie 'Bokrijk' in en bij Personeels- of lidnummer je abonnementskaartnummer om te kunnen genieten van de korting.

GEEN VOORDEEL IN 2022

Bij Lunch Garden ga je op restaurant op jouw manier. Want we geloven niet in lang wachten, wel in zelf kiezen waar je zin in hebt aan ons rijkelijk buffet. Een heerlijk ontbijt, een lichte lunch, een zoete pauze of een uitgebreid diner, met het hele gezin of gezellig met z’n twee, bij ons kan het allemaal – zélfs op zondag!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Bokrijkabonnees genieten van een smakelijke korting van € 2 op een min. aankoop van € 15* in één van onze 75 restaurants met uitzondering van Lunch Garden Wilrijk en Gent de Sterre. *Bij afgifte van je voordeelbon. Geldig t.e.m. 31 december.

Een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt!

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Eénmalige korting van 40% op de reguliere toegangsprijs. Enkel geldig bij aankoop van een ticket aan de kassa (niet online) en op vertoon van het Bokrijkabonnement. Geldig tijdens de periode van 3 april t.e.m. 7 november.

Telefonisch reserveren is voor Bokrijkabonnees verplicht en kan via +32 (0)14 30 98 82. Afrekenen doe je ter plekke bij aankomst waarbij je Bokrijkabonnement ook ontwaard wordt.

Ontdek je eigen magie in Attractiepark Toverland. Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of ben je een echte waterrat? Bij Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag om nooit te vergeten. Ga van een stoere achtbaan naar een spetterende wildwaterbaan of kom even tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. Jong en oud wordt betoverd door ruim 35 attracties en shows.

VOORDEEL 2021 & 2022 Geniet van 20% korting op het reguliere dagtarief tijdens het zomerseizoen.

Je kan je ticket niet op voorhand reserveren, de korting wordt ter plaatse aan de kassa toegekend op vertoon van je Bokrijkabonnement. Check best vooraf even de bezoekerscapaciteit telefonisch op +31 (0) 77 467 70 50.

Liefhebbers van hedendaagse glaskunst kunnen het GlazenHuis tijdens hun bezoek in Lommel niet links laten liggen. Het Vlaams Centrum voor Hedendaagse Kunst werd opgericht in 2007 en is intussen internationaal bekend. Droom er weg bij unieke tentoonstellingen en boeiende demonstraties glasblazen. Of ga er zelf de uitdaging aan met het hete, vloeibare glas tijdens een workshop of meerdaagse cursus.

VOORDEEL IN 2021 & 2022

Bokrijkabonnees genieten van onbeperkt groepstarief.

Bokrijkabonnees kopen hun ticket ter plaatse in de shop, op vertoon van hun Bokrijkabonnement en ID kaart.

Zin in een gezellig avondje film met vrienden of familie? Dan kan dat aan een goedkoper tarief dankzij jouw Bokrijkabonnement! Je kan komen genieten van elke reguliere film met een mooie korting van €1 op jouw cinematicket!

VOORDEEL IN 2021 Onbeperkt € 1,00 korting op het reguliere volwassenentarief op vertoon van het Bokrijkabonnement.

 • Met uitzondering van kerst-, krokus-, paas- en herfstvakantie
 • Met uitzondering van zaterdag en zondag
 • Niet cumuleerbaar met andere acties
 • Enkel geldig aan de kassa

GEEN VOORDEEL IN 2022

Ontdek het dier in jezelf bij Dierenrijk 

Flaneer als een flamingo, ren als een cheeta, leef je uit en ontdek het dier in jezelf. In Dierenrijk bestaat geen leeftijd. Hier kan iedereen, jong en oud, echt samen genieten!  Van al dat brullen, fluiten en slingeren krijg je honger. Daarom verwennen we onze dieren elke dag met hun favoriete maaltje tijdens een voederpresentatie.  In Dierenrijk is van alles te beleven, ook voor de kleinsten! Geniet van verschillende speeltuinen, kom dichtbij de dieren.  Hoe ziet de wereld eruit als leeftijd niet bestaat? Zoals Dierenrijk! Want in Dierenrijk kunnen mensen en dieren samen genieten. Van elkaar en van de natuur. Ren als een cheeta, klim als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. In Dierenrijk ontdek jij het dier in jezelf! 

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 30% korting op het reguliere dagtarief.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van het Dierenrijk. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. 

Bij Beekse Bergen kun je 365 dagen genieten. Je kunt namelijk het gehele jaar op safari, ook op feestdagen! Ontdek het dagprogramma en plan je dagje uit. 

Tijdens een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen verveel je je nooit. In het Safaripark vind je een perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden en plan je dag! De vier typen safari's zijn?bij de entreeprijs inbegrepen! 

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 30% korting op het reguliere dagtarief.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van de Beekse Bergen. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

Ga op expeditie in ZooParc  Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.  Tijdens je avontuurlijke expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durf jij van de gebaande paden af te wijken.  Ontdek het park  Geniet elke dag van diverse voederpresentaties, ontdek op de plattegrond met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de expeditie gebieden, doe mee aan de fotowedstrijd, klim en klauter in de speeltuin en ontdek nog veel meer! 

VOORDEEL IN 2021 & 2022 Onbeperkt 30% korting op het reguliere dagtarief.

Ook Bokrijkabonnees zijn verplicht om hun ticket vooraf te reserveren. Dit doe je via de website van ZooParc. Bij aankomst zal je gevraagd worden je individueel Bokrijkabonnement te tonen.

De leukste en spannendste dag beleef je op Saraland met 25.000m² indoor & outdoor speelplezier.

 • Zwembad
 • Binnenspeeltuin
 • Minigolf
 • Family VR

VOORDEEL IN 2021  Bokrijkabonnees genieten van dubbel zo lang speelplezier in de Family Virtual Reality. Bij aankoop van 25 minuten, krijg je 25 minuten gratis speelplezier. Geldig van 1 januari t.e.m. 1 december.

Ook Bokrijkabonnees kunnen hun ticket vooraf reserveren. Dit kan via mail naar info@saraland.be of telefonisch op +32 (0)11 52 10 48. Je betaalt de entree aan de kassa. Op de dag van het bezoek moet het Bokrijkabonnement ook getoond worden.

GEEN VOORDEEL IN 2022

Reserveer je ticket

Vooraf je ticket reserveren is verplicht, ook als Bokrijkabonnee of houder van een kortingskaart. Zo spreiden we de bezoekers en kan jouw bezoek aangenaam en veilig verlopen. Je ticket online reserveren kan tot de dag zelf.

Bokrijkabonnement

Wil je ook deel uitmaken van onze Bokrijkfamilie? Bestel dan nu je Bokrijkabonnement en geniet van alle voordelen in Bokrijk en bij tal van andere partners zoals o.a. Plopsa, De ZOO en Centerparcs. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief