Skip to main content
Winterbeeld

Maak het echt mee

molen

Winterwandelingen

Kom gezellig wandelen in het mooiste park van Limburg. De verlichte paden leiden jou de weg. 

medewerkers

Werken bij Bokrijk

Ben jij nog op zoek naar een job en ben je benieuwd wat Bokrijk allemaal te bieden heeft? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures en kom mee ons team versterken. 

Highlighted content

Arboretum in bloei

De ideale plek om tot rust te komen voor alle natuurliefhebbers. Een 18 hectare groot bos met een unieke planten-, bomen en struikencollectie van varens, houtachtige gewassen en kruiden.

abo beeld Bokrijk

Haal een jaar lang leuke uitstappen in huis voor het hele gezin met het Bokrijkabonnement. Voor 95 euro bezoek je het Openluchtmuseum zo vaak je maar wil. Ook op onze belevingsvolle evenementen.

Je geniet ook van fikse kortingen bij pretparken, dierenparken en topattracties in België en zelfs Nederland. Zo krijg je korting bij o.a. Bellewaerde, Walibi, ZOO Antwerpen en alle Plopsaparken. 

Het Bokrijkabonnement is het ideale kerstcadeau voor jouw familie of vrienden. Bestel een cadeaubon via onze webshop. 

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze bokrijkproducten. Vrienden en familie verrassen doe je met onze geschenksets

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk, Wildeman. Ook de BKRK-award winnende producten kan je snel in huis halen. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
Bokrijk Bier Cadeauset
New

Wildeman geschenkset

12,00 Bestel nu

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De speeltuin is dagelijks geopend 10 u. tot 18 u. Er is slechts één in- en uitgang, ter hoogte van de geuren- en kleurentuin. Je hoeft geen ticket te reserveren voor een bezoek aan de speeltuin. Voor je vertrekt raadpleeg je wel best de druktebarometer.

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. 

Het Openluchtmuseum is op dit moment gratis geopend van 26 december t.e.m. 9 januari en elke zondag in januari en februari van 14u tot 19u voor de winterwandelingen. Hiervoor kan je geen tickets reserveren.

De officiële heropening van het Openluchtmuseum is op 2 april 2022, je kan dan je tickets reserveren via onze website. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief