Skip to main content
Winterlicht 21

Maak het echt mee

Draaimolen

Winterlicht

We zijn weer terug met een zalig winterevent. Tijdens winterlicht beleef je een avond vol licht, warmte, sfeer en ambacht. 

medewerkers

Werken bij Bokrijk

Ben jij nog op zoek naar een job en ben je benieuwd wat Bokrijk allemaal te bieden heeft? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures en kom mee ons team versterken. 

Highlighted content

Arboretum in bloei

De ideale plek om tot rust te komen voor alle natuurliefhebbers. Een 18 hectare groot bos met een unieke planten-, bomen en struikencollectie van varens, houtachtige gewassen en kruiden.

abo beeld Bokrijk

Haal een jaar lang leuke uitstappen in huis voor het hele gezin met het Bokrijkabonnement. Voor 95 euro bezoek je het Openluchtmuseum zo vaak je maar wil. Ook op onze belevingsvolle evenementen.

Je geniet ook van fikse kortingen bij pretparken, dierenparken en topattracties in België en zelfs Nederland. Zo krijg je korting bij o.a. Bellewaerde, Walibi, ZOO Antwerpen en alle Plopsaparken. 

Het Bokrijkabonnement is het ideale kerstcadeau voor jouw familie of vrienden. Bestel een cadeaubon via onze webshop. 

Ontbijttafel

Bokrijk shop

Een beetje Bokrijk bij je thuis? Dat kan met onze bokrijkproducten. Vrienden en familie verrassen doe je met onze geschenksets

Wat dacht je van honing van de Bokrijkbijen, een houten krukje of bier van Bokrijk, Wildeman. Ook de BKRK-award winnende producten kan je snel in huis halen. Elk product is een knap staaltje puur vakmanschap.

Naar de webshop
Bokrijk Bier Cadeauset
New

Wildeman geschenkset

12,00 Bestel nu

Vragen? Bereid je bezoek voor!

De speeltuin is dagelijks geopend 10 u. tot 18 u. Er is slechts één in- en uitgang, ter hoogte van de geuren- en kleurentuin. Je hoeft geen ticket te reserveren voor een bezoek aan de speeltuin. Voor je vertrekt raadpleeg je wel best de druktebarometer.

Honden zijn aangelijnd altijd welkom in Bokrijk. 

Het Openluchtmuseum is tijdelijk gesloten tot en met 25 December 2021. Van 26 tot 30 december kan je komen genieten van ons sfeervol winterevent "Winterlicht". Reserveer je ticket voor Winterlicht online om zeker te zijn van een plek, en krijg €2 korting als volwassene. Toegang tot Winterlicht kost slechts €1 voor kinderen jonger dan 12 jaar, als je online reserveert. 

Van 2 tot 9 januari en elke zondag in januari en februari is het Openluchtmuseum geopend als wandelpark. Toegang tot het wandelpark kost €3. 

De officiële heropening van het Openluchtmuseum is op 2 april 2022. 

Neen, er kan niet gereserveerd worden voor Fietsen door het Water.

Een tochtje langs Fietsen door het Water maar geen fiets? Geen nood je kan terecht bij het fietsverhuurpunt. Je fiets reserveren is verplicht en doe je hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief