Skip to main content
2 meisjes dansend

Plan je bezoek

Ben je op zoek naar de perfecte uitstap? Laat dan niets aan het toeval over en plan je bezoek aan Bokrijk tot in de puntjes.

Overzicht van de openingsuren van het park

Openluchtmuseum

  • Elke dag open van 10 tot 18 uur.

Infocenter

  • Elke dag open van 9.30 tot 18 uur.

Openluchtspeeltuin

Parking

  • Parkings 1 en 2 zijn geopend en is betalend: een dagticket kost € 5,00. Een vaste gastheer aan de parkings zal dagelijks het parkeren en de richtlijnen rond de veiligheidsafstand mee in goede banen leiden.
arboretum

Arboretum

Een arboretum is een museum voor bomen en struiken. In Nederland wordt het zelfs als dusdanig erkend en gesubsidieerd. Het is de ideale plaats om de biodiversiteit met eigen ogen te aanschouwen. Arboreta bestaan in verschillende soorten, geografisch aangelegde arboreta, systematisch aangelegde verzamelingen of gewoon landschappelijk aangelegde arboreta. Allemaal hebben ze enorme collecties van planten die wetenschappelijk iets te bieden hebben. De landschappelijke arboreta, waartoe ook Bokrijk behoort, zijn voor elke tuinliefhebber een 'must'.

Openingstijden

Elke dag open van 10 tot 18 uur.

Elke dag open van 9.30 tot 18 uur.

Elke dag open van 9 u. tot 21 u., raadpleeg onze druktebarometer als je een bezoek plant.

Parkings 1 en 2 zijn geopend en is betalend: een dag-ticket kost € 5,00. Een vaste gastheer aan de parkings zal dagelijks het parkeren en de richtlijnen rond de veiligheidsafstand mee in goede banen leiden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief