Bokrijk als feestlocatie

Voor meer info of reservaties, contacteer ons op 011/26 53 00 of via bokrijksales@limburg.be

Bokrijk als feestlocatie
Het Koetshuis

Het Koetshuis

Vanaf 1 januari wordt er hard gewerkt aan de opening van de nieuwe Bistro – Bistro Koetshuis. De openingsuren in januari en februari en de menukaart werden dan ook aangepast. Voor de actuele openingsuren kijk op http://bistrokoetshuis.be/.

't Poorthuys

't Poorthuys

't Poorthuys is, zoals de naam reeds doet vermoeden, gelegen aan de poort van het Openluchtmuseum Bokrijk. 
Dit authentieke gebouw uit 1774 werd in het voorjaar van 2017 omgetoverd tot een gezellige bistro. Chef-kok Jeff Beyens brengt er een hedendaagse keuken en Peter Janssens ontvangt de gasten met stijl.

St. – Gummarus

St. – Gummarus

Sfeervolle herberg nabij het Kempens dorpsplein met een ruime gelagzaal en gezellig en groot buitenterras. Je kunt hier terecht voor streekgerechten zoals boerenschotels, Vlaamse karbonades en boekweitkoeken. Deze herberg uit 1775 komt oorspronkelijk uit Lier en werd onlangs volledig vernieuwd. Het resultaat is een fris en hedendaags – maar authentiek – interieur met eerlijke en duurzame materialen. 

Hangar58

Hangar58

HANGAR58 is een ecologisch en energievriendelijk gebouw met een bijzondere architectuur en alle facilitaire voorzieningen om van de site een all-seasons evenementenlocatie te maken.

* aparte parking voor 700 wagens 
* grote moduleerbare ruimte
* indrukwekkend zicht op het marktplein van de Oude Stad

De vaste cateringpartner is Aromazz Foodconcepts & more. Aromazz is een gevestigde waarde binnen het cateringlandschap en biedt service, klantvriendelijkheid, creativiteit en catering op hoog niveau. 
Naast het uitgebreide bestaande catering aanbod binnen Aromazz, staat Mario met Creatief Culinair Atelier ook altijd paraat om een specifiek gastronomisch voorstel op maat voor jullie uit te werken.