15/04/2018

Paasfestival

Geniet de hele paasvakantie lang van een aangepast paasprogramma in het Openluchtmuseum. Leef je uit tijdens één van de vele leuke spelletjes.

Tijdens de paasvakantie beleef je het Openluchtmuseum op z'n paasbest! Ontdek met het hele gezin oude paasgebruiken, bezoek de jonge dieren of waag je aan een spelletje eierenrollen, eierestafette of mastklimmen. Op woensdagnamiddag trakteren we je op kindertheater, met op 4 april de voorstelling 'Octaaph' en op 11 april 'De sissende sleutel'. Maak je graag kennis van ons 'levend erfgoed? Ga dan zondag mee op stap met de boer voor een rondleiding achter de schermen.
Naast deze extra paasactiviteiten kan je uiteraard tijdens de paasvakantie ook genieten van de vaste Bokrijkprogrammatie. Zo kan je een lederen vingerpop maken, zelf een potje draaien of een vogelvoederkastje timmeren. Ook kan je binnenkijken bij het mandenatelier en de smidse. Of misschien kom je de herder en zijn schapen wel tegen!

Op paaszondag en paasmaandag vier je samen met de Bokrijkacteurs Pasen zoals dat meer dan 100 jaar geleden gebeurde. En op zondag 8 april vindt de allereerste Ketnet-fandag plaats met optredens, een superspannende speurtocht en ontmoetingen met de wrappers, de Helden, Kaatje en de Ketnetband.

Tijdens de paasvakantie gelden de reguliere toegangsprijzen.
Bekijk alle activiteiten en hun aanvangsuren.