Evenementen

Ketnet Zomertour XL

zondag 28 augustus 2016

Ketnet Zomertour XL

Tijdens de Ketnet Zomertour ontmoet je je favoriete Ketnethelden, geniet je van shows en optredens, Ketnet King Size en zoveel meer. Ketnet en Bokrijk sluiten de zomer af met een Extra Large editie!

Bokrijk zomert erop los!

juli en augustus 2016

Bokrijk zomert erop los!

Laat je deze zomer onderdompelen in het vakmanschap van vandaag, gisteren en morgen in het Openluchtmuseum. Je kan dagelijks demonstraties bijwonen en zelf creatief aan de slag gaan in de gloednieuwe atelierschuren.

Dag van het eetbare landschap

zondag 18 september 2016

Dag van het eetbare landschap

Zondag 18 september kan je in het Openluchtmuseum van Bokrijk kennismaken met alles wat eet- en drinkbaar is in de natuur. Er staan tal van demonstraties op het programma en op de streekproductenmarkt kan je niet alleen proeven maar ook kopen!

KATTEKWAAD

zondag 30 oktober en dinsdag 1 november 2016

KATTEKWAAD

Het familie evenement bij uitstek tijdens de herfstvakantie voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar waar thematische en authentieke beleving centraal staat: live-acts, doe-activiteiten en entertainment op kindermaat!
Winteravonden

van maandag 26 tot en met vrijdag 30 december 2016

Winteravonden

Tijdens Winteravonden in Bokrijk waan je je terug in de kindertijd van je (over-)grootouders op onze nostalgische winterkermis met attracties van weleer. Je geniet met het hele gezin van foortheater, dans en muziek, bewondert een spectaculaire vuurshow en maakt een ritje op het reuzenrad of de rupsbaan.
Winterwandelingen

elke zaterdag en zondag in januari 2017

Winterwandelingen

Gedurende de weekends van januari 2017 kan je terecht in het Openluchtmuseum van Bokrijk voor een stevige, winterse wandeling. De museumdelen De Kempen en Haspengouw zijn elke zaterdag en zondag van de maand januari, telkens van 14u tot 20u, toegankelijk voor wandelliefhebbers.