Evenementen

Het najaar van Bokrijk

september en oktober 2016

Het najaar van Bokrijk

Laat je ook dit najaar nog onderdompelen in het vakmanschap van vandaag, gisteren en morgen in het Openluchtmuseum. Nog tot en met 23 oktober kan je elke zondag demonstraties bijwonen en dagelijks zelf creatief aan de slag gaan in de atelierschuren.

Bokrijk goes interieurbiennale Kortrijk

14 - 23 oktober 2016

Bokrijk goes interieurbiennale Kortrijk

Van 14 tot en met 23 oktober 2016 is Bokrijk aanwezig op Interieur Kortrijk. Onder begeleiding van curator Bart Lens, architect-ontwerper, creëerden 10 ontwerpers hedendaagse objecten, geënt op het verleden. Vijf objecten zijn te bewonderen op de biënnale samen met de winnende BKRK-, ‘Bokrijk brandmerkt’, ontwerpen uit leder, keramiek en hout.

KATTEKWAAD

zondag 30 oktober en dinsdag 1 november 2016

KATTEKWAAD

KATTEKWAAD is het najaarsevenement voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar: ondeugend, speels en avontuurlijk! Volg onze Bokrijkkater Sotiz en verken op zondag 30 oktober en dinsdag 1 november drie leuke parcours en tal van activiteiten.

Winteravonden

van maandag 26 tot en met vrijdag 30 december 2016

Winteravonden

Tijdens Winteravonden in Bokrijk waan je je terug in de kindertijd van je (over-)grootouders op onze nostalgische winterkermis met attracties van weleer. Je geniet met het hele gezin van foortheater, dans en muziek, bewondert een spectaculaire vuurshow en maakt een ritje op het reuzenrad of de rupsbaan.
Winterwandelingen

elke zaterdag en zondag in januari 2017

Winterwandelingen

Gedurende de weekends van januari 2017 kan je terecht in het Openluchtmuseum van Bokrijk voor een stevige, winterse wandeling. De museumdelen De Kempen en Haspengouw zijn elke zaterdag en zondag van de maand januari, telkens van 14u tot 20u, toegankelijk voor wandelliefhebbers.