Openluchtmuseum

Groepen

Of je er nu op uit trekt met je familie, vrienden, je vereniging, sportclub, bedrijf of afdeling: een bezoek aan Bokrijk is een belevenis van het begin tot het einde! We voorzien steeds een aangepast programma dat rekening houdt met de jullie leeftijden, wensen en interesses. Voor de activiteiten is er een minimum van 15 personen gewenst, indien jullie voor 15 personen betalen is een reservatie geen probleem.

In 2019 stap je in 'De wereld van Bruegel'. Waan je in een schilderij op het inspirerende Bruegelparcours en ontdek hoe actueel zijn werk vandaag nog steeds is.

Download hier het algemene overzicht voor:

Uitgewerkte programma’s

Benieuwd hoe een dagje Bokrijk met je groep eruit kan zien? Bijgevoegd enkele voorbeelden van programma’s op maat van verschillende doelgroepen. Link jij je groep aan een van deze doelgroepen, dan kunnen de voorstellen je mogelijk inspireren. Heb je onze hulp om het programma samen te stellen dat het best past bij jouw groep, neem contact op met één van onze medewerkers tijdens de kantooruren (011/265386 of bokrijksales@limburg.be). We werken graag mee aan een onbezorgde en belevingsvolle dag in Bokrijk voor je groep.Uitgewerkte programma’s