Openluchtmuseum

Gezin

Ontdek Bokrijk op jouw manier! Van het plattelandsleven van 100 jaar geleden tot de bruisende sixties… Kies uit onze boeiende routes en beleef een onvergetelijke dag in Bokrijk.

In 2020 stap je opnieuw in 'De wereld van Bruegel'. Waan je in een schilderij op het inspirerende Bruegelparcours en ontdek hoe actueel zijn werk vandaag nog steeds is.

De Sixties

Terug naar de tijd waarin de pechstrook van de autostrade diende om te picknicken, de zondagmissen overbevolkt waren en drugs alleen bestonden in Amerika… Een tijdperk boordevol omwentelingen. Heb je de jaren 60 meegemaakt en mis je ze? Of heb je deze periode gemist en wil je ze graag meemaken? In Bokrijk komen ‘De sixties’ weer helemaal tot leven!

De Sixties
Ontdek De sixties

Ontdek De sixties

De verhalen en gebeurtenissen uit de jaren 60 komen op een interactieve manier tot leven in levensechte decors: van woonkamer tot cinema, van kapsalon tot elektrowinkel.

Meer info

60 jaar Bokrijk

60 jaar Bokrijk

Op 12 april 1958 opende het museum officieel zijn deuren. En ja, hoor... De eerste bezoekers zijn wildenthousiast! In deze tentoonstelling staan die sprankelende en verwachtingsvolle beginjaren in de kijker.

Meer info