Openluchtmuseum

Bedrijven

Op zoek naar een bijzondere locatie voor meeting and incentive, een familiedag of een teambuilding in 2020? Een dag voor je personeel, klant of relatie in Bokrijk is een belevenis van begin tot eind. Vanaf het eerste moment heb je een vast aanspreekpunt: we helpen je graag om een programma op maat uit te werken. Het wordt een onbezorgd en puik georganiseerd bezoek!

Familiedagen

Bokrijk is de locatie bij uitstek voor een familiedag op maat van je bedrijf (400 tot 10.000 genodigden). In 2020 dompelt Bokrijk je personeelsleden, klanten of relaties (met hun gezin) onder in De wereld van Bruegel dankzij een speciaal programma voor bedrijven. 

Liever een themadag rond De sixties, vakmanschap of restauraties? Samen met jou werken we je programma tot in de puntjes uit. Niet alleen in het Openluchtmuseum, maar ook in het Arboretum of op de vele wandelroutes indien gewenst. Achteraf geniet iedereen van een gezellig samenzijn in de Oude Stad met catering. Daarnaast hebben de jongste bezoekers de mogelijkheid om naar hartenlust te spelen in de openluchtspeeltuin.

Meer info en boeking: Rita Vaes, 011 26 53 14, bokrijksales@limburg.be.

Familiedagen