Werken in Bokrijk

Bokrijk is een levendig en gezinsvriendelijk park van 550 hectare groot. Het telt meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar. De 120 monumenten in het Openluchtmuseum, de grote openluchtspeeltuin, de uitzonderlijke plantencollectie in het Arboretum en de kilometers wandel- en fietsmogelijkheden? Ze zijn 365 dagen per jaar een uitstap waard. Bokrijk is een plek met maatschappelijke betekenis voor haar bezoekers en voor de vrijetijdseconomie in Limburg.

Vertrekkend vanuit een Manifest met 15 ambities geven we gestalte aan de toekomst van Bokrijk. Een nieuwe aanpak en spraakmakende initiatieven worden stap per stap uitgerold. De openluchtspeeltuin werd uitgebreid en vernieuwd. ‘bokrijk brandmerkt’ (BKRK) toont het vakmanschap in het museum. De restauratie van 120+ monumenten tegen 2021 zorgt voor ons erfgoed. VAKlab werkt vanuit het kasteel en stimuleert het ondernemerschap bij vakmensen. Het fietstraject ‘Fietsen door het Water trok totnutoe bijna 400.000 fietsers aan. Duurzaamheid, openheid, verbinding, eigentijdsheid, authenticiteit en relevantie zitten verweven in het DNA van Bokrijk.

BOUWEN AAN DE TOEKOMST DOE JE SAMEN MET STERKE PARTNERS ! BOKRIJK GAAT OP ZOEK NAAR :

CONCESSIEHOUDER VOOR DE KANTINE OPENLUCHTSPEELTUIN

— Gelegen aan de ingang van de speeltuin

— Concessie-uitbating vanaf 1 januari 2019. Voor 5 jaar en 2 jaar verlengbaar

— Omschrijving: uitbating met terras van een winkel en frituur

CONCESSIEHOUDER VOOR HORECAZAAK HET KOETSHUIS

— Gelegen aan het Kasteel van Bokrijk, ter hoogte van ingang Parking 1

— Concessie-uitbating vanaf 1 januari 2019. Voor 5 jaar en 2 jaar verlengbaar

— Omschrijving: eet- en drankgelegenheid met uitgebreid terras

HET DENNENHOF

Voor dit terrein, gelegen aan de grote openluchtspeeltuin, zijn we op zoek naar een partner die, via de mogelijkheid van zakelijk recht, de site op duurzame en lange termijn mee wil ontwikkelen tot een aantrekkingspool met toegevoegde waarde voor de speeltuin.

Interesse ? Bouw je mee? Interesse om mee te schrijven aan het verhaal van Bokrijk en één van deze uitbatingen te exploiteren ? Dan kan je voor alle praktische gegevens, inlichtingen en modaliteiten contact opnemen met mevrouw Tamara Otten, penningmeester vzw Het Domein Bokrijk, Bokrijklaan 1, 3600 Genk, tijdens de kantooruren telefonisch via 011/265 302 of via email : tamara.otten@limburg.be.