Paspoorten van bv's

Je kan de sixties niet enkel beleven als stewardess, student, mijnwerker of andere leeftijdgenoot uit die tijd, maar ook als Bekende Vlaming!

Luc Appermont

Luc Appermont

Vanaf nu kan je de jaren 60 herbeleven door de ogen van tv-persoonlijkheid Luc Appermont. Bokrijk creëerde een speciale identiteitskaart, volledig gewijd aan de wonderjaren van deze grote tv-persoonlijkheid. Met verrassende anekdotes en ongeziene foto’s deelt Luc zijn mooiste jeugdherinneringen met de bezoekers! De identiteitskaart van Luc Appermont is de eerste in een reeks van heel wat identiteitskaarten van BV’s.

Lees meer

Zaki's kijk op de jaren 60

Zaki's kijk op de jaren 60

In 2014 ging Bokrijk van start met de ontwikkeling van identiteitskaarten rond bekende personen, waarbij Luc Appermont de spits afbeet. Nu voegt Bokrijk een nieuwe klinkende naam aan het rijtje met ‘sixties-sterren’ toe en deelt ook presentator, disc jockey en schrijver Zaki zijn kijk op de woelige jaren 60 met het publiek.

Lees meer

Paula Sémer

Paula Sémer

Na de BV-paspoorten van Luc Appermont en Zaki, was het hoog tijd voor een vrouwelijke kijk op De sixties. We wisten hiervoor een van de eerste Vlaamse omroepsters te strikken: welkom, Paula Sémer!

Lees meer

Andre Brasseur

Andre Brasseur

In navolging van artiesten zoals Zaki en Paula Sémer, kan je nu ook orgelvirtuoos en sixties-ster André Brasseur terugvinden in Bokrijk.

Lees meer

Will Tura

Will Tura

Voor meer informatie over het leven van Will Tura, één van Vlaanderens grootste zangers en een levend icoon in de muziekwereld, kan je terecht bij Bokrijk.

Lees meer