04/08/2019

Zomeravonden

Met de tweede editie van de Zomeravonden wil Bokrijk de beleving in het Openluchtmuseum nog intenser maken. Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus zet Bokrijk de deuren open tot 23 uur.

Een tiental foodtrucks, geselecteerd door Chef on Wheels, zorgt voor een avond boordevol lekkernijen. Herberg ‘In St Gummarus’ biedt een degustatiemenu en reuzevleesplanken aan en in de concerttent is er een bar voorzien.

Drie avonden lang kan er genoten worden van muziek. Bokrijk en B Classic slaan de handen in elkaar en presenteren een uniek, muzikaal programma op verschillende locaties in het Openluchtmuseum. Je kan je verwachten aan klassieke muziek, maar dan anders, door nieuwe interpretaties, samenwerkingen en een hedendaagse presentatie.

In het museum blijven enkele locaties geopend tot 21 uur. Ga op de foto bij de fotograaf, breng een bezoek aan de vernieuwde museumshop, leef je uit in de speel-of atelierschuren, ga langs bij enkele vakmensen zoals de smid en de lederbewerker of bezoek de expo’s BKRK Brood en BKRK Textiel.

Programma

(Meer info volgt)

Kostprijs

Tot 12 jaar : gratis

Vanaf 12 jaar: 7 euro

Deze prijzen zijn geldig vanaf 17u15, voor 17u15 gelden de reguliere toegangsprijzen.

Bezoekers met een abonnement kunnen gratis naar de Zomeravonden komen.

Tip: breng voldoende contant geld mee, want niet overal kan je met je bankkaart betalen.