Skip to main content
Pannenkoek met honing

Eten & drinken

Een hapje en een drankje om je bezoek af te sluiten? Dat kan in één van onze horecapunten in en rond het museum.

Barlisium

Zomerbars

Deze zomer kan je tot en met zondag 12 september terecht bij zomerbar Bar Jozef. Beleef een leuke namiddag of avond met vrienden en familie op een unieke locatie. Aan Hangar58, vlakbij ‘Fietsen door het Water’, stop je te voet of met de fiets bij Bar Jozef voor een snelle hap of verfrissend drankje. Er is ook een laadpunt voor elektrische fietsen voorzien.

Praktisch

Bar Jozef, in de Oude Stad, is dagelijks open tot en met 12 september (m.u.v. reeds geplande events of bij aanhoudende regen). Op weekdagen van 12 tot 23 uur en in de weekends van 10 tot 23 uur. 

Brood bij Egt

In het Openluchtmuseum

De terrassen en binnenruimtes van horecapunten In den Dolfijn, De Kleinaert en Herberg St-Gummarus zijn door de week open tijdens de openingsuren van het museum (St-Gummarus ook in het weekend). Ook de snoepwinkel is open voor takeaway.

Egt. The Slow Bakery is open van woensdag tot en met zondag.

Pannenkoek met honing

Buiten het Openluchtmuseum

De terrassen en binnenruimtes van Bistro Koetshuis, vlakbij parking 1, en restaurant 't Poorthuys, nabij parking 2, zijn open. Ook bij de kantine en frituur in de Openluchtspeeltuin kan je tijdens de openingsuren terecht voor versnaperingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief