Skip to main content
Uitkijk vlonder Duiventoren uit Ingelmunster

Coronaproof op groepsuitstap

DAGJE BOKRIJK, OOK TIJDENS COVID-19

Bokrijk volgt zeer strikt alle opgelegde veiligheidsmaatregelen die gelden op het moment van je bezoek. Zo ben je zeker van een coronaproof aanpak, van bij het onthaal van je groep, tijdens de programma’s tot je vertrek.

KLEINERE GROEPEN

Om de veiligheid te garanderen worden de groepen beperkt tot 10 personen per begeleider. Goed nieuws: de prijs per persoon voor het begeleid programma wordt niet verhoogd


PROGRAMMA’S OP MAAT

Enkel de groepsprogramma’s die we volledig coronaproof kunnen organiseren, worden behouden in 2021. Bovendien zijn onze programmabegeleiders specifiek opgeleid in het veilig begeleiden van groepen. De programma’s worden waar nodig inhoudelijk ingekort om regelmatig de handen te kunnen wassen, materialen te ontsmetten, kortom alle nodige voorzorgen te nemen.


ETEN EN DRINKEN

De horecapartners in Bokrijk volgen de geldende maatregelen op het moment van je bezoek, zowel wat betreft het aantal gasten per tafel en het serveren van de menu’s als de plaatsing van de gasten t.o.v. andere gasten.

 

ENKEL GEORGANISEERDE BEZOEKEN, GEEN AVONDBEZOEKEN

Vanaf 3 april t.e.m. 2 november 2021 kan je in het openluchtmuseum als groep enkel terecht voor een georganiseerd bezoek. Vrije groepsbezoeken zijn uitzonderlijk niet toegestaan in deze periode om de veiligheid te garanderen. Ook avondbezoeken voor groepen organiseren we niet in 2021.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief