Skip to main content
Mama met buggy Oost - en West - Vlaanderen

Bokrijkabonnement

Beleef Bokrijk vanop de eerste rij het met Bokrijkabonnement

Wil je in 2021 ook deel uitmaken van onze Bokrijkfamilie? Bestel dan nu je Bokrijkabonnement en geniet van alle voordelen! Zo kan je zo vaak langskomen als je maar wil en al je zintuigen op scherp zetten tijdens inspirerende activiteiten.

Ook bij heel wat andere partners geniet je van fikse kortingen, zo is je abonnement in een mum van tijd terugverdiend. Hieronder vind je een overzicht van de voordelen. Let wel, we zijn volop bezig met het afronden van de voordelen van enkele partners. Hou dus zeker deze pagina in de gaten voor de laatste informatie.

Wist je dat je je tickets ook terugbetaald krijgt, als je een Bokrijkabonnement koopt binnen de 7 dagen na je bezoek? Lees meer over de voorwaarden.

Atelierschuur Luc Daelemans

Voordelen in Bokrijk

Met je Bokrijkabonnement geniet je van heel wat voordelen in het Openluchtmuseum en in de rest van het park. Zo ontvang je een aantal gratis parkingtickets, 10% korting in onze museumshop én heel wat voordelen bij de horecapunten.

Twee kinderen op een steiger bij het water.

Voordelen bij Partners

Heel wat partners zoals De ZOO, Plopsa, Bobbejaanland en Centerparcs bieden onze abonnees fikse kortingen. Check zeker hun website voor je een bezoek plant, er zijn mogelijk voorwaarden verbonden aan de korting.

Ontdek onze formules

Mama met kinderen voor Molen Mol Millegem

Dankzij het gezinsabonnement worden ouders én alle niet gehuwde kinderen die onder hetzelfde dak wonen lid van de Bokrijkfamilie, ongeacht de leeftijd van de kinderen. 

Kostprijs: € 95,00 voor het hele gezin

grootouders met kleinkinderen in atelierschuren

Een abonnement speciaal voor oma's en opa's die graag met de kleinkinderen naar Bokrijk komen, álle kleinkinderen jonger dan 18 jaar. 

Kostprijs: € 95,00 voor grootouders en alle kleinkinderen tot en met 18 jaar

Een vrouw zit gehurkt tussen de kudde schapen.

Met een individueel abonnement geniet je van alle voordelen van het abonnement in Bokrijk en bij de partners.

Kostprijs: € 47,00 per persoon

Kegelspel speelschuur

Met een kinderabonnement genieten kinderen van 3 tot en met 12 jaar van alle voordelen van het abonnement. Let wel, een kinderabonnement kan niet afzonderlijk gekocht worden.

Kostprijs: € 13,00 per persoon

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief