Skip to main content
Vakmanschap - houtbewerking

Activiteiten V&E

Inbeluren vakmanschapsbeurzen

Inbeluur voor adviesverlening vakmanschapsbeurzen

Woensdagnamiddagen 13 u. - 15 u.: inbeluur voor adviesverlening vakmanschapsbeurzen.

Vakmanschap & Erfgoed voorziet dossierbegeleiding voor meesters en leerlingen die een aanvraag voor een vakmanschapsbeurs van de Vlaamse overheid wensen in te dienen. Je kan bij ons terecht voor volgend advies:

Algemene adviesverlening voor dossiers die handelen over de vakmanschappen ‘hout’ en ‘historische restauratietechnieken landelijke architectuur’.

Advies over de conceptualisering of evolutie van vakmanschap.

We zijn telefonisch te bereiken op +32 (0)470 90 51 36. Wens je een digitale meeting? Stuur dan een mail naar vakmanschap@bokrijk.be.

Vakmanschap - Kuipen

Allereerste Match Making Day op 30 april 2021

Op 30 april 2021 vond de eerste jaarlijkse Match Making Day van Vakmanschap & Erfgoed plaats. Door de coronamaatregelen werd het een online evenement. Dit hield ons niet tegen om een boeiend programma aan te bieden aan deelnemers.

Liane Marylene

Campus van het vakmanschap

Zondag 31 oktober en maandag 1 november opent de Campus van het vakmanschap in primeur haar deuren in het Kasteel. In dit nieuwe Mekka van ambachtelijk talent ontvangen tal van vaklui je om hun vaardigheden te demonstreren en hun producten voor te stellen op een echte ‘Métier Marché’. Je kan bovendien ook zelf de handen uit de mouwen steken in één van de Ateliers+.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief