Skip to main content
Escape Room Vakmanschap & Ondernemerschap

2/9 Tips van de meester - Atelierbezoek Zephyr

Laat je inspireren door een atelierbezoek bij Zephyr

Met een groep ondernemers gaan we langs in het atelier van Hedwig Snoeckx. Met Zephyr maakt ze replica's en constructies van mensen, dieren en voorwerpen, vaak voor educatieve doeleinden. Met het bezoek willen we andere vakmensen inspireren en aanzetten tot ondernemerschap. Je hebt hier de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer inlichtingen in te winnen en te netwerken.

Praktisch

Wanneer? 2 september 2021, van 18.30 u. tot 21.30 u. 
Waar? Atelier Zephyr, Tongeren
Schrijf je gratis in.

Wat is een Tips van meester?

Tijdens een Tips van de meester nodigen we een ‘meester’ uit met ervaring binnen een bepaald vakmanschap. Een Tips van de meester speelt in op de liefde van een vakman/-vrouw voor materialen en technieken. Meesters brengen hun expertise direct aan de man: niet alleen theoretisch, maar vooral heel praktisch. Meer info vind je hier.

Meer over Zephyr

Zephyr werd meer dan 25 jaar geleden opgericht door Dirk Claesen (*14 juli 2014). Hedwig Snoeckx is de zaakvoerster en beeldhouwster.

Zephyr is gespecialiseerd in 3D afgietsels en staat bekend om zijn levensechte dieren reproducties. Het eindproduct is telkens geschilderd met de hand of met airbrush. Dit zorgt ervoor dat de reconstructies er levensecht uitzien.

De replica’s en reconstructies lenen zich tot educatieve werken voor o.a. musea. Ook maakt Zephyr kunstwerken en decorstukken voor theatergezelschappen, film… en verhuurt of verkoopt werken aan bedrijven of particulieren.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief