Openluchtmuseum

Groepen / bedrijven

Of je er nu op uit trekt met je familie, een groep vrienden, je vereniging, sportclub, bedrijf of afdeling: in het Openluchtmuseum word je in de watten gelegd. We voorzien steeds een aangepast programma dat rekening houdt met de jullie leeftijden, wensen en interesses. Snuif op een interactieve manier de sfeer op van het plattelandsleven van 100 jaar geleden of ontdek de wervelende sixties.

Download hier het algemene overzicht voor:

Zin in een uitstap met vrienden of familie? Bekijk dan hier een voorbeeld van hoe jouw dag eruit kan zien:

Horeca

Van een stevig ontbijt, koffie met Limburgse vlaai of een pannenkoek tot een uitgebreid driegangenmenu of broodmaaltijd... In Bokrijk heb je keuze te over om de inwendige mens te versterken.

Horeca
Dennenhof

Dennenhof

Een ruime familiezaak vlakbij de speeltuin. Het Dennenhof heeft een authentieke stube, een oranjerie en sfeervolle tuinen. Er zijn verschillende ruimten die je kunt afbakenen. Voor de allerkleinsten is er een binnenspeeltuin. Voor groepen tot 600 personen. Contact: 011 23 08 58.

De Kleinaert

De Kleinaert

Huiselijke kroeg in het Haspengouwse deel van het Openluchtmuseum. Je kunt er terecht voor de kleinere keuken. Voor groepen tot 25 personen. Contact: 011 26 54 17.

Sint-Gummarus

Sint-Gummarus

sfeervolle Lierse herberg nabij het Kempens dorpsplein met een ruime gelagzaal en groot buitenterras. Je kunt hier terecht voor streekgerechten zoals boerenschotels, Vlaamse karbonades en boekweitkoeken. Voor groepen van 15 tot 50 personen. Contact: 011 26 54 15.

In den dolfijn

In den dolfijn

Herberg-eethuis met West-Vlaamse specialiteiten. Het gebouw werd in 1978 overgebracht van St.-Ryckers bij Veurne. Voor groepen tot 20 personen. Contact: 011 26 54 16.

Het koetshuis

Het koetshuis

Sfeervolle brasserie met buiten- en binnenterras. Het gevarieerde aanbod bevat verrassende snacks, verse salades, seizoensgebonden menu’s en stevige streekbieren. Geschikt voor groepen tot 200 personen. Contact: 011 23 08 58