provincie Limburg.beprovincie Limburg

Themaevenementen

Summerswing in Bokrijk

Geniet van 50% korting op de toegangsprijs

Met je persoonlijke 'Sixties' foto van de Bokrijk stand op Summer Swing geniet je van 50% korting op de toegangsprijs voor het Openluchtmuseum inclusief 'De sixties'.

Davidsfonds Zomerzoektocht in Hasselt en Genk

Davidsfonds Zomerzoektocht in Hasselt en Genk Zaterdag 31 mei tot en met zondag 14 september

Doe tussen zaterdag 31 mei en zondag 14 september mee aan de Davidsfonds Zomerzoektocht en ontdek de meest verrassende plekjes van Hasselt en Genk. Natuurlijk mocht het Provinciaal Domein Bokrijk niet aan het parcours ontbreken.

Bokrijk inspireert

Bokrijk inspireert vanaf 21 juni

Het groene Domein Bokrijk telt maar liefst 550 hectaren wandel- en fietsmogelijkheden. Een inspirerende plek voor natuurliefhebbers én kunstenaars! Vanaf 21 juni bewonder je in het arboretum van Bokrijk niet enkel unieke boomsoorten, planten en een uitgebreide hulst- en bamboecollectie.

Dag van het eetbare landschap

Dag van het Eetbare Landschap zondag 21 september 2014

Zondag 21 september kan je in het Openluchtmuseum van Bokrijk kennismaken met alles wat eet- en drinkbaar is in de natuur. Er staan tal van demonstraties op het programma en op de streekproductenmarkt kan je niet alleen proeven maar ook kopen!

Herfstkriebels

Herfstkriebels in Bokrijk zaterdag 1 en zondag 2 november 2014

Het familie evenement bij uitstek tijdens de herfstvakantie voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar waar thematische en authentieke beleving centraal staat: live-acts, doe-activiteiten en entertainment op kindermaat!

Winteravonden

Winteravonden van 26 tot en met 30 december 2014

Tijdens Winteravonden in Bokrijk waan je je terug in de kindertijd van je (over-)grootouders op onze nostalgische winterkermis met attracties van weleer. Je geniet met het hele gezin van foortheater, dans en muziek, bewonder t een spectaculaire vuurshow en maakt een ritje op het reuzenrad of de rupsbaan.

© Bokrijk - Disclaimer - Privacy StatementPowered by Travelmedia

TicketsBestel nu je tickets!