provincie Limburg.beprovincie Limburg

Themaevenementen

Bokrijk inspireert

Bokrijk inspireert vanaf 21 juni

Het groene Domein Bokrijk telt maar liefst 550 hectaren wandel- en fietsmogelijkheden. Een inspirerende plek voor natuurliefhebbers én kunstenaars! Vanaf 21 juni bewonder je in het arboretum van Bokrijk niet enkel unieke boomsoorten, planten en een uitgebreide hulst- en bamboecollectie.

Herfstkriebels

Herfstkriebels in Bokrijk zaterdag 1 en zondag 2 november 2014

Het familie evenement bij uitstek tijdens de herfstvakantie voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar waar thematische en authentieke beleving centraal staat: live-acts, doe-activiteiten en entertainment op kindermaat!

Winteravonden

Winteravonden van 26 tot en met 30 december 2014

Tijdens Winteravonden in Bokrijk waan je je terug in de kindertijd van je (over-)grootouders op onze nostalgische winterkermis met attracties van weleer. Je geniet met het hele gezin van foortheater, dans en muziek, bewondert een spectaculaire vuurshow en maakt een ritje op het reuzenrad of de rupsbaan.

Winterwandelingen

Winterwandelingen van 2 januari tot en met 1 februari 2015

Zin in een stevige winterwandeling? Het Openluchtmuseum is gedurende de weekends van januari open voor wandelliefhebbers die nog willen nagenieten van de feeërieke kerstverlichting die de historische gebouwen van Domein Bokrijk in de schijnwerpers zet.

© Bokrijk - Disclaimer - Privacy StatementPowered by Travelmedia

TicketsBestel nu je tickets!