provincie Limburg.beprovincie Limburg

Themaevenementen

Zomer in Bokrijk

De zomer in Bokrijk Deze zomervakantie

100 jaar terugreizen in de tijd, interactief de jaren 60 beleven, de handen uit de mouwen steken tijdens boeiende workshops ... Ontdek hier wat er de hele zomer lang dagelijks te beleven valt in het Openluchtmuseum van Bokrijk.

Summerswing in Bokrijk

Geniet van 50% korting op de toegangsprijs

Met je persoonlijke 'Sixties' foto van de Bokrijk stand op Summer Swing geniet je van 50% korting op de toegangsprijs voor het Openluchtmuseum inclusief 'De sixties'.

Gratis naar het Openluchtmuseum met jouw Your'in polsbandje

Gratis naar het Openluchtmuseum met jouw Your'in polsbandje Deze zomervakantie

Was jij op 26 juni van de partij op het pop- & dancefestival Your’in? Leuk! Dan krijg jij, op vertoon van het Your’in polsbandje, deze zomervakantie onbeperkt gratis toegang tot het Openluchtmuseum.

Davidsfonds Zomerzoektocht in Hasselt en Genk

Davidsfonds Zomerzoektocht in Hasselt en Genk Zaterdag 31 mei tot en met zondag 14 september

Doe tussen zaterdag 31 mei en zondag 14 september mee aan de Davidsfonds Zomerzoektocht en ontdek de meest verrassende plekjes van Hasselt en Genk. Natuurlijk mocht het Provinciaal Domein Bokrijk niet aan het parcours ontbreken.

Bokrijk inspireert

Bokrijk inspireert vanaf 21 juni

Het groene Domein Bokrijk telt maar liefst 550 hectaren wandel- en fietsmogelijkheden. Een inspirerende plek voor natuurliefhebbers én kunstenaars! Vanaf 21 juni bewonder je in het arboretum van Bokrijk niet enkel unieke boomsoorten, planten en een uitgebreide hulst- en bamboecollectie.

Ketnet Checklist

Ketnet Checklist zondag 24 augustus

De Ketnet Checklist bestaat uit 50 uitdagingen en ervaringen die je voor je 12de (op)gedaan moet hebben. Kinderen die verkleed komen krijgen bovendien gratis toegang.

Bokrijkdag – Terug naar school

Bokrijkdag – Terug naar school zondag 31 augustus

Zondag 31 augustus, het begin van het schooljaar is in aantocht. Geniet van jouw laatste dag vakantie en kom naar Bokrijk. Op die dag kan je immers terug naar school in 1914.

Dag van het eetbare landschap

Dag van het Eetbare Landschap zondag 21 september 2014

Zondag 21 september kan je in het Openluchtmuseum van Bokrijk kennismaken met alles wat eet- en drinkbaar is in de natuur. Er staan tal van demonstraties op het programma en op de streekproductenmarkt kan je niet alleen proeven maar ook kopen!

Herfstkriebels

Herfstkriebels in Bokrijk zaterdag 1 en zondag 2 november 2014

Het familie evenement bij uitstek tijdens de herfstvakantie voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar waar thematische en authentieke beleving centraal staat: live-acts, doe-activiteiten en entertainment op kindermaat!

Winteravonden

Winteravonden van 26 tot en met 30 december 2014

Tijdens Winteravonden in Bokrijk waan je je terug in de kindertijd van je (over-)grootouders op onze nostalgische winterkermis met attracties van weleer. Je geniet met het hele gezin van foortheater, dans en muziek, bewonder t een spectaculaire vuurshow en maakt een ritje op het reuzenrad of de rupsbaan.

© Bokrijk - Disclaimer - Privacy StatementPowered by Travelmedia

TicketsBestel nu je tickets!