01/05/2017

Plantendag - Radio 2 Tuindag

Op maandag 1 mei kan het hele gezin weer genieten van het buitenleven in het park. 200 standhouders zorgen voor een opvallend kleurenpallet in Bokrijk. Zij bieden de keuze uit een uitgebreide waaier aan bloemen en planten. Deze unieke plantenmarkt is te bezoeken van 8u tot 18u. 

Iedereen die graag geniet van het buitenleven en de natuur vindt op maandag 1 mei beslist zijn gading in ons park.

Plantenmarkt
Op de unieke planten- en bloemenmarkt met meer dan tweehonderd kleurrijke standhouders kan je tal van specialiteiten kopen om je tuin helemaal ‘zomerklaar’ te maken. Je vindt er heel wat producten die niet in de gewone tuincentra verkrijgbaar zijn. Zoek je zwarte tomaten, een nieuwe soort hortensia of een zeldzaam tuinkruid? Hier vind je ze beslist. De plantenmarkt is open van 8.00 u. tot 18.00 u. Een overzicht van de standhouders vind je hier!

Radio 2 live
‘De Madammen’ starten de dag van 10 tot 12 uur, ze zullen je oren verwarmen met live interviews. Slongs Dievanongs brengt live haar nieuwe single Schoene joenge. Praatgasten van de workshops en standhouders passeren al zeker de revue.
Van 12 tot 13 uur neemt Radio 2 Limburg het over met onder andere foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh. Jawel, hij is kok én archeoloog, maar op 1 mei ontdek je er alles over! En de dag eindigt met ‘De Topcollectie’.

Feest in je tuin
Naast de live muziek kan je ook genieten van aangepaste gezinsactiviteiten. Onder het thema ‘Feest in je tuin’ zorgt de Landelijke Gilden voor een vol programma. Van 13 uur tot 17 uur vinden meerdere workshops plaats. Maar ook een geleid bezoek aan het arboretum is een echte aanrader. 

Deze dag is volledig gratis.
Parking kost € 7.