15/01/2018

Atelier+ brood: Zuurdesembrood bakken @De Superette

Een snelle maar intense kennismaking met het bakken van zuurdesembrood. Alle stappen komen aan bod: het maken en mengen van deeg, het vormen en opbollen van brood en het bakken in de oven. We bakken 4 soorten: een basis desembrood, een brood met graan-zaadmengeling, een brood van gekiemde rogge én bagels. Voor alles gebruiken we natuurlijke zuurdesem.

In De Superette Bokrijk werken we met een houtoven, maar we leggen uit hoe je dit allemaal thuis in je ‘gewone’ oven kan bakken. Inbegrepen: een workshop onder begeleiding van 1 van onze Bokrijkbakkers, een stukje van onze zuurdesem, 1 kg meelmix van onze molenaar, een rijsmandje, bakkersspatel, en een receptenboekje.

Lunch & koffie inbegrepen.

Locatie: De Superette

Data: 15/01/18, 05/02/18, 05/03/18

Duur: 8 uur

Prijs: 150 euro

Klik hier om te reserveren.